Saturday, December 4

horror week :: part II

jumaat : aku gi keja n blik kul 7lbih.. so, aku sampai mmg da mgrib la kan kt uma.. aku masuk cm besa je.. spt bese, kucing2 kt uma nie akn tunggu aku kt tepi pintu.. masuk2 je, aku tgk HITAM ( anak bongsu kpd COMEL) dok kt pintu dapur... utk pengetahuan korg, nk msuk dapur uma aku ade pintu.. means pintu dlm umah la.. aku pun gi la ctu, tbe2 tnmpak sumtin tbaring ... nmpak cm cicak mati.. utk kepastian aku pun buka r lampu.. mmg mengucap 2 3 kali gk r aku.. anak biawak mati 


ok, biawak tu mmg sebijik camnie! 


sepanjang dr jari hingga siku aku. siku aku tw bkn korg.. tettt* aku terus pndang sekeliling cz xsedap ati n n pikir mcm2 la.. cne la biawak leh ade dlm uma, masuk dr mne? sape bwk? COMEL ke? haish! aku terus r panggil COMEL n tolak dy kt biawak tu.. COMEL bau2 n terus berundur! weird okey... huhu... aku terus kol parents, nk dakat 10x kol x akat, aku kol am pon xakat2 gk.. aku amik penyapu n skop smpah nk buang tp ntah r, cm semacam je aku rase wlpun bnda tu da mati... pastu aku terus tinggal bnda tu n gi mandi n solat lu.. dlm kul 8.30 aku kua dr bilik n amik keputusan nk buang bnda tu.. tw x pe jd??????????????? benda tu da ilang!!!! GILA! mne lak bnda tu? td aku siap tolak2 ngn penyapu mmg da mati td.. ati makin berdebar n kacau..  terus aku kol tettt* identiti rahsia kerana bakal mengundang pergaduhan @ kontroversi... dy je yg akat kol aku tym tu.. aku cite la.. ni perbualannya :
aku : awk td sy blik ade ank biawak mati kt pintu nk masuk dapur.. takut la... da r panjang gile!
die  : buang la.
aku : takut la.. sy tinggal je dulu n gi mandi n solat lu.. nie sy kua tgk2 da xde..
die  : jap2, kulit dy cmne?
aku : cm ular.
die  : awk balik n jumpa bnda tu td pas maghrib ek?
aku : ha, ye r.. eh, pe kaitan lak?
die  : benda len tu la..
aku : xpyh nk bg takut sy la.
die  : btol la, org xtipu. jap2, awl letak hp sy msg 1 ayt nie. bace tw.. n awk xkn kena pape.
aku : pebendanye?
die  : xnk ckp. t awk lagi takut..
ok, aku rase nk nangis k.. tros smayang isyak n tido.. tp mmg r meremang je kn, nk bley tido pun lame

sabtu : balik keja kul 9.30 mlm... smpai, ade katak itam n besar lak depan pintu umah. aku mmg xleh lalu utk buka pintu. dlm ati aku. pe benda lak mlm nie. tros kol mama n nangis.. mama suh amik penyakar blakg uma n tolak. sebelum tu aku baling sume kasut yg ade kt lua tu kt katak tu. n dy sikit pon xbganjak.. tu yg aku nangis..huhu.. last2 amik mop n try tolak tp masih xgerak2.. nie katak ke jelmaan pe lak..takut sgt! last2 da geram n takut sgt aku pon tolak kuat gile2 r katak tu, br dy mlompat n tros masuk longkang.. msuk2 uma tros solat n tido..

ahad : perkara yg berlaku ari sabtu berulang kembali pd ari ahd nie.. katak tu rupa dy same , kaler same, posisi kedudukan pon same.. :(


ngerinye klo besar nie.. :((

isnin : tiada terjadi pape krn family aku smpai mlm tu.. mama aku pcaye gk r cm ade bnda kn.. bapak aku lak yg mmg jenis xpercaye bnda2 nie, mmg bg stiap alasan la utk sume bnda2 yg ade tu.. kucing yg mwk biawak la, katak ade sbb ujan la.. hurm.. aku pon xtw la.. tp mmg aku xtw pe makne sume tu..huhu..

5 comments:

SyahmiFikri said...

huhu.. yer la.. nice post~!!

enyheartsdiamond said...

omaigod! creepy lah syg!!! btw, kalau kat kampun, katak suka kacau i mandi.. bila org lain mandi, dye tak show off pun.. ei! putera katak ke tu :p tehee!

momoc said...

takot gilaaa gmbr katak 2..katak kodok biasa pon tgk terus nanges..inikan kalau jd cm kamu..

Fadzlina Tanggali said...

mmmg horror gile ah cite kau
kalau ak yg kena xtaulah cne..huhu

(✿◠‿◠) said...

tatot nyer!!!!!!!!!1