Friday, August 26

:: setahun hanya sekali ::

assalamualaikum ........

kepada semua yang sudi baca blog nie & x lupa juga kpd silent reader sekalian..
maybe arini last on9 b4 raya, sebab esok nak  bertolak balik kampung di kelantan.......
happy teramat, da setahun x jejak kaki sana.
tapi maybe akan sikit letih la, coz esok sampai raya kedua di kelantan
then, petang tu akn bertolak ke kampung perak pulak sehingga raya ke-4.
then, johor semula utk raya dengan sape yang patut..hehheeeee

sebelum terlambat untuk bagi ucapan yang SETAHUN HANYA SEKALI nie kan.....

dengan ini saya NUR AFIQAH ROSLI atau lebih dikenali dengan
FIFY or IKA
abaikan mata yang xbpe nak best tu-nangis banyak tu yg jadi cmtu..hehee
ingin menyusun 10 jari memohon kemaafan untuk semua salah silap selama ini
kepada semua di bawah :
1. KELUARGA tersayanggsssssss
2. sedara - mara
3. HAIRUL ZAMRI
4. kawan-kawan yang memang sumpah aku sayang:
-da 10+1 cinta mati (shikin, nazreen, mira, wani, najwa, sha, seha, izzah, fatin, lyn)
- cs224 & all UITMers,
-nana, izni, kema & all KMPK buddy
-MRSM TGB, jasin buddy
-MRSM LENGGONG buddy
-sek. keb. SERI MANJUNG buddy
-pasti AL-FURQAN buddy
-AVON : kak is, aleen, wina, hanim, ida, ana, ieka
-WAGS & MILITARY's DOVE DARLA
&
SEMUA YANG MENGENALI DIRI INI

dengan ucapan
SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN

cukup tak list kat atas nie, sorry kalau ade yang tertinggal ye........
saya sentiasa cuba untuk berubah menjadi lebih baik dari hari ke hari
doakan saya ye semua..
semoga hati sentiasa tetap teguh menjadi hambanya yang di redhai hidupnya...amin

3 comments:

faizdz said...

fify! ingt aku lagi tak? hehehe. selamat hari raya. maaf zahir batin. mintak maaf bnyak2 kalau aku ada buat salah kat ko.
take care ea balik raya. safe journey pegi balik. insyaAllah. enjoy ur raya!

fify said...

fauzrin oi.. sure la igt syg! will do.. selamat hari raya jugak!

..:: 公主FaRRaH::.. said...

selamat hari raya sayang... :)